dijous, 19 d’abril del 2012

La parella perfecta

Fa uns dies vaig criticar l'Axl Rose de tal manera que sembla que sigui el personatge més indesitjable del rock, però no és així. Per desgràcia existeix la Courtney Love, que cada vegada que obre la boca m'agafen ganes de netejar a l'estil Mosso d'Esquadra. Ambdós han estat protagonistes de l'actualitat del rock últimament, i no precisament per motius musicals.

Guns N’ Roses y RHCP devuelven la magia al Rock and Roll Hall of Fame
L'Slash sempre tan èpic. A la seva esquena, la resta dels   
Guns N' Roses originals al Rock & Roll Hall Of Fame.
Aquest any el Rock & Roll Hall Of Fame incloïa els Guns N' Roses dins el seu honorari en reconeixement a la seva transcendència en el rock de finals dels 80. Tècnicament l'Axl Rose havia de ser l'encarregat de rebre el premi per ser qui ostenta els drets d'explotació del nom (en conseqüència, l'entitat actual del grup), però també es va convidar l'Slash, el Duff McKagan, l'Steven Adler i l'Izzy Stradlin com a membres originals de la banda. Fins i tot hi va haver rumors sobre tocar alguna cançó tots junts. Evidentment això no va agradar massa a l'excèntric cantant, pel que va decidir no assistir a la cerimònia i va demanar no ser inclòs al Hall Of Fame explicant els seus motius en una llarga carta publicada a Los Angeles Times. Al final, tots els membres originals varen anar a rebre el premi i els Guns N' Roses formen part del gran museu de la història del rock, però no l'Axl Rose. 

Sembla que a la Courtney (esquerra) li ha sortit una filla 
rebel. Tanta sort.
L'altre despropòsit de la setmana l'ha protagonitzat la Courntey Love acusant a Twitter el Dave Grohl d'intentar seduir a la Frances Bean Cobain. Estem parlant d'acusar un tio de 43 anys d'intentar lligar una jove de 19 anys, filla del que fou el seu millor amic. Evidentment, el Dave ha negat tal aberració i la Frances ha declarat (cito textualment) que Twitter hauria de excloure a la seva mare. En el mateix sentit, s'ha defensat afirmant que el Dave Grohl mai l'ha intentat seduir, "ni tan sols de manera platònica". Sembla doncs, que el gen Cobain s'ha imposat al gen Love.

Arribat aquest punt em plantejo: perquè el destí (o el que sigui) no va voler juntar l'Axl Rose amb la Courtney Love? Estan fets l'un per l'altre i amb una mica de sort haguessin entrat en una espiral destructiva que hagués acabat amb els dos. El món del rock seria un lloc millor. Fins i tot m'atreveixo a dir que potser el Kurt seria viu. Sóc d'aquells que sospita que la Courtney va tenir alguna cosa a veure amb el seu "suïcidi". Paranoies meves suposo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada